dimarts, 3 d’octubre del 2017

NATURA

En el cas d'aquest d'àlbum l'he anomenat "Natura". Sí, és simple i directe, però realment només volia plasmar això, la natura, la vida, ja que tot i tenir-la davant cada dia, penso que passa massa desapercebuda tot i tenir una gran importància, ja que cada ésser viu fa la seva funció a la Terra.


ANÀLISI DE 4 FOTOGRAFIES




Enquadrament: Vertical.
Fora de camp: Com a fora de camp veiem un conjunt de fulles i branques que formen part de l'arbre d'on prové el fruit fotografiat.
Composició: La imatge està formada per un grup de fruits rodons i vermells situats més cap a la part superior dreta. A la part posterior hi veiem branques i troncs, que travessen la imatge horitzontal i diagonalment, dels arbres d'on provenen els fruits vermells i moltes fulles. També observem petites escletxes per on hi ha el blau del cel.
Punt de vista, distància i plans: La fotografia és de pla detall, ja que es centra en els fruits vermells, i angle frontal.
Enfocament i profunditat de camp: La imatge té poca profunditat de camp ja que el fons està borrós i els fruits vermells estan molt enfocats.
Llum i colors: La imatge està molt il·luminada, especialment en els fruits rodons, de color vermell amb petits trossos marrons, i de fons, branques i troncs marrons, les fulles d'un verd clar i fosc i el cel blau.
Efectes òptics: No hi ha efectes òptics.



Enquadrament: Vertical.
Fora de camp: En el fora de camp observem una pista de bàsquet amb ratlles pintades i part de dos edificis més al fons.
Composició: La fotografia està composta per una planta formada per petits estams de color fúcsia que s'agrupen en varis conjunts i a més observem fulles sortint dels dos extrems de la planta que travessa la imatge de manera diagonal. De fons, ocupant la meitat de l'espai, observem una pista de bàsquet i les línies dibuixades i a la part més superior del fons, veiem uns edificis i el cel blau.
Punt de vista, distància i plans: Aquesta fotografia està presa en angle frontal i pla detall, ja que se centra en la flor i els seus detalls.
Enfocament i profunditat de camp: Ja que la flor està molt definida però el fons borrós, la fotografia té poca profunditat de camp.
Llum i colors: En la flor de la fotografia veiem el color fúcsia dels estams de la planta amb les fulles de color verd clar i de fons, la pista de bàsquet de color gris amb ratlles blanques i grogues i edificis amb tons vermellosos. A dalt de tot, hi veiem el cel blau i clar.
Efectes òptics: No hi ha efectes òptics.



Enquadrament: Vertical.
Fora de camp: No hi ha fora de camp.
Composició: La imatge està composta per un enfocament central en la planta formada per varies fulles amb petits forats, i a dins d'una claveguera. Al terra hi trobem terra molla amb petites branques i un plàstic cap a la part inferior dreta de la fotografia. Les parets estan formades per capes de ciment i a la part superior hi veiem la reixa que cobreix la claveguera amb raigs de llum venint de l'exterior i unes fulles seques que pengen de les barres.
Punt de vista, distància i plans: La imatge és un angle frontal amb pla sencer ja que es veu tota la planta sencera a més dels voltants.
Enfocament i profunditat de camp: La imatge té molta profunditat de camp ja que tots els elements estan clars i enfocats.
Llum i colors: En general, la fotografia té una il·luminació una mica fosca, tot i que des de la part superior hi entra més llum. Els colors són més aviat freds, ja que veiem el gris de la paret i el verd fosc de la planta, però també observem el marró de les fulles seques que hi ha en la imatge.
Efectes òptics: No hi ha efectes òptics.



Enquadrament: Horitzontal.
Fora de camp: Com a fora de camp observem les pedres posteriors, part de la paret ataronjada i una planta de color verd fosc.
Composició: La imatge està composta per una llimona situada cap a la part dreta de la fotografia, de la qual en surt una fulla cap a dalt, al voltat un munt de pedres i al fons, cap a la part superior dreta, hi trobem la paret, mentre que a la part superior esquerra hi ha una planta amb moltes fulles.
Punt de vista, distància i plans:  La imatge és un pla detall ja que es centra en la llimona i pedres del voltant i amb angle frontal.
Enfocament i profunditat de camp: La imatge està principalment enfocada en la llimona i les pedres situades al voltant d'aquesta, però tot i així podem observar els elements posteriors, per tant té una profunditat de camp mitja.
Llum i colors: La part més inferior de la fotografia és la que està més il·luminada, destacant el blanc i beix de les pedres, que contrasten amb el groc de la llimona, que té un parell de fulles de color verd clar. Al fons observem una paret d'un to també beix molt més fort i també veiem una planta amb un verd fosc.
Efectes òptics: No hi ha efectes òptics.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada