dimarts, 3 d’octubre del 2017

ART D'UNA ESCOLA

Aquest àlbum és titula "Art d'una escola" i m'he dedicat a capturar diferents elements artístics, o rastres de materials utilitzats per a a la seva creació. Volia intentar plasmar que podem trobar un tros d'art a tot arreu, qualsevol racó, qualsevol cosa que en un principi pot semblar dissimulada té una historia i significat, un motiu pel qual està allà, donant vida i color a l'espai.


ANÀLISI DE 4 FOTOGRAFIES



Enquadrament: Vertical.
Fora de camp: Al fora de camp observem el tronc de l'arbre del qual pengen les cintes de colors, les fulls de l'arbre i el cel.
Composició: La imatge està formada per tires de colors que travessen la imatge verticalment, les quals estan penjades de troncs gruixuts que travessen la fotografia de manera diagonal. Entre aquests troncs hi ha les fulles de l'arbre que deixen passar la llum i petits trossos on podem veure-hi el cel.
Punt de vista, distància i plans: L'angle d'aquesta fotografia és un contrapicat, i a més està presa en un pla general ja que inclou varis elements en una sola fotografia.
Enfocament i profunditat de camp: En la fotografia hi veiem una profunditat de camp mitjana tirant a alta ja que cap dels elements posteriors no està borrós, però tampoc podem veure-hi tots els detalls.
Llum i colors: En la fotografia hi veiem les tires de diferents colors, verda, vermell, groc i blau, i de fons, el marró fosc del tronc, el verd clar de les fulles i el blau del cel. Les tires de colors i les fulles de l'arbre estan il·luminades per la llum del sol.
Efectes òptics: No hi ha efectes òptics.



Enquadrament: Horitzontal.
Fora de camp: Com a fora de camp veiem part de la paret on hi ha la finestra pintada.
Composició: En la imatge observem unes persianes baixades que cobreixen les finestres. Aquestes estan pintades amb un graffiti que diu "Definir" i la paraula està envoltada per diferents línies i rodones pintades de diferents colors. En la cantonada superior esquerra, hi veiem part de la paret en la qual les finestres estan col·locades.
Punt de vista, distància i plans: Aquesta fotografia és un pla sencer, ja que inclou tota la persiana en la imatge i un angle frontal.
Enfocament i profunditat de camp: La imatge té una profunditat de camp molt gran ja que res està desenfocat.
Llum i colors: En aquesta fotografia, mitjanament il·luminada, hi observem el graffiti amb colors negre, gris, blau, rosa i taronja i les persianes de color blanc. A la cantonada superior esquerra, hi veiem la paret de color beix.
Efectes òptics: No hi ha efectes òptics.



Enquadrament: Horitzontal.
Fora de camp: En el fons veiem la paret i les finestres amb les persianes i uns llums flourescents reflexats.
Composició: En aquesta imatge, els elements més importants són les fotografies que pengen al costat esquerre, mentre que a la dreta observem unes finestres, dos d'elles amb les persianes mig baixades, i l'altra amb les persianes pujades. A sota, hi ha part d'una paret. La fotografia que està enfocada inclou un camí envoltat d'arbres sense fulles pel qual un home està passejant, i també veiem que el cel és clar i la part inferior de la fotografia està engroguida pel pas del temps, així que ens indica que és una imatge antiga.
Punt de vista, distància i plans: Aquesta fotografia està presa en un angle contrapicat i de pla general, ja que inclou un grup d'elements.
Enfocament i profunditat de camp: Tot i que la fotografia se centra en l'element penjant principal, la resta de la imatge també és clara per tant té molta profunditat de camp.
Llum i colors: Aquesta imatge, més fosca a l'esquerra i més fosca a la dreta, està formada per tons grisos i beix, repartits entre l'element principal, les fotografies, i les finestres situades més al fons de la imatge.
Efectes òptics: No hi ha efectes òptics.


Enquadrament: Vertical.
Fora de camp: No hi ha fora de camp.
Composició: En aquesta fotografia el que observem és part d'un gran mural de diferents colors, tots amb tonalitats càlides, tot i que part de la pintura ha caigut, segurament degut a pluges i pas del temps. L'obra està formada pel que sembla ser un home que porta una túnica, però l'altra part del dibuix és una mica confosa ja que trossos de pintura han caigut.
Punt de vista, distància i plans: Aquesta fotografia és un pla sencer amb angle frontal ja que estem observant la imatge des de el front.
Enfocament i profunditat de camp: La fotografia té molta profunditat de camp ja que tota l'obra és pot veure ben enfocada.
Llum i colors: En tota la imatge, que té un efecte una mica fosc, hi trobem una barreja de colors vermells, granats, beix i blancs.
Efectes òptics: No hi ha efectes òptics.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada