dimarts, 3 d’octubre del 2017

UNA VIDA ENTRE ELS TEUS DITS

En el el següent àlbum titulat "Una vida entre els teus dits" he fotografiat les mans de diferents persones, totes úniques i diferents, ja que penso que el rastre, el record, de totes les coses que la persona ha fet, de totes les experiències que ha viscut, queden d'alguna manera a les mans, acumulen aquest coneixement i aquestes memòries.


ANÀLISI DE 4 FOTOGRAFIES




Enquadrament: Vertical.
Fora de camp: Com a fora de camp, observem part de la cama i els peus de la noia, a més del terra i part de la paret i el marc de la porta.
Composició: La fotografia està composta per la mà de la noia, amb tots els dits oberts i ungles que són un xic més llargues que la punta dels dits, i la mà repartida per tota la imatge de dalt a baix, i al seu canell podem observar quatre braçalets i porta un anorac de color granat. De fons, a la dreta de la imatge, observem les cames de la noia que porta texans ajustats i unes sabates negres. A més, hi veiem les rajoles del terra, i a la cantonada superior esquerra, part d'una porta i d'una paret.
Punt de vista, distància i plans: Aquesta imatge és un primer pla ja que veiem l'element principal ben enfocat i amb angle picat ja que estem veient la mà des de d'alt.
Enfocament i profunditat de camp: La imatge està enfocada en la mà de la noia, però el fons no està completament enfocat per tant, té una profunditat de camp mitja.
Llum i colors: La imatge en general és fosca, amb poca llum, tot i que la mà de la noia està més il·luminada. Pel que fa als colors, la pell de la noia és de color marró, una tonalitat fosca, i els braçalets de color groc, verd blanc, negre, rosa i blau fosc. L'anorac de la noia és de color granat, amb pantalons texans blaus i sabates negres, i les rajoles del terra estan formades per diverses tonalitats grises.
Efectes òptics: No hi ha efectes òptics.



Enquadrament: Vertical.
Fora de camp: Com a fora de camp podem veure la cama de la noia, dos sabates, el terra i part de la paret.
Composició: En aquesta fotografia, com a element principal hi veiem la mà d'una noia, amb ungles llargues i de forma una mica corba, de la qual no podem veure'n el polze, que travessa la imatge de manera diagonal, d'esquerra a dreta, i al dit del mig poden veure com hi porta dos tiretes. De fons, les rajoles del terra, a la part esquerra la cama de la noia amb un pantaló negre i la seva sabata, a més de part d'una càmera, i a la cantonada inferior dreta la sabata blanca d'una altra noia.
Punt de vista, distància i plans: La fotografia és un primer pla amb angle frontal, ja que no mirem la imatge ni des de baix ni des de d'alt.
Enfocament i profunditat de camp: La imatge està enfocada en la mà i la fotografia té una profunditat de camp mitja.
Llum i colors: La pell de la noia és de color clar, contrastant amb el color blanc de les tiretes i un braçalet de tela de color rosa i una altra fúcsia i groc. Al fons veiem dos sabates, una de negra i una altra de blanca i pantalons negres, i també una part negra i platejada d'una càmera. El terra està format per una barreja de grisos.
Efectes òptics: No hi ha efectes òptics.



Enquadrament: Vertical.
Fora de camp: En el fora de camp observem la cama, sabates i samarreta de la noia, i el terra.
Composició: La fotografia està composta per la mà, de la qual hi veiem clarament només el polze, el dit índex, i els dos altres de fons, darrere de l'índex, amb el dit petit que no està a la vista. Al polze hi porta una tireta i de fons observem el terra, la cama i samarreta de la noia, i les seves bambes.
Punt de vista, distància i plans: La fotografia té una profunditat mitja ja que tot i estar principalment enfocada en la mà, encara podem veure el fons, tot i que no en detall.
Enfocament i profunditat de camp: És una imatge de primer pla ja que es centra en la mà i angle frontal.
Llum i colors: La imatge és fosca, tot i que la mà està més il·luminada. La noia té la pell clara i porta una tireta de color blau, vermell i taronja. Porta un jersei gris, texans blau i sabates blanques, a més del terra de varis tons de gris.
Efectes òptics: No hi ha efectes òptics.



Enquadrament: Vertical.
Fora de camp: En el fora de camp observem part de la roba i el peu de la dona, i a més el terra esquerdat, una ratlla blanca pintada i fulles seques.
Composició: En la fotografia veiem la mà de la dona, situada diagonalment de dreta a esquerra de la imatge, amb les ungles pintades, i de fons el terra de ciment esquerdat i pintat amb fulles seques escampades. En la part inferior hi veiem part de la roba i de la sandàlia .
Punt de vista, distància i plans: Aquesta fotografia està presa en primer pla i angle picat.
Enfocament i profunditat de camp: L'enfocament se centra en la mà de la dona i té una profunditat de camp mitja.
Llum i colors: Aquesta imatge està una mica més il·luminada, inclús el fons, així que podem veure clarament els tons grisos del terra, una ratlla blanca i el groc i marró de les fulles. La dona, amb un to de pell clar però més morè que a les fotografies anteriors, porta les ungles pintades d'un vermell llampant.
Efectes òptics: No hi ha efectes òptics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada